Fruites i Verdures Esteve

L’objectiu sempre ha estat oferir productes frescos, així com un tracte proper al client. Ara, amb la nova proposta de sucs naturals, tot això s’accentua.

“Tothom qui ens coneix sap que ens caracteritzem per oferir un producte fresc, adaptant-nos sempre al màxim al servei dels nostres clients”, comenta l’Esteve. Per aquest motiu, des d’aquesta primavera han decidit oferir un nou servei a la seva botiga de l’avinguda Tarragona número 91, al costat del Teatre Municipal de Roses.

“Els anomenats sucs cold press (premsa en fred) són la novetat a molts llocs, podem dir que s’han convertit en tendència”. Destaca que tenen “poc marge d’error”, que cada dia preparen nous sucs, per “oferir-los ben frescos, acabats de fer”. Els ofereixen en envasos de 250 ml, si bé, per encàrrec, també preparen ampolles amb major contingut. Val la pena destacar que tots són 100% naturals.

A l’hora de compartir-nos alguna de les propostes, en primer lloc ens parla d’un suc “verd”, pels seus compostos: poma, espinacs, api, gingebre i julivert. També ens dona a conèixer els anomenats “depuratius”; d’una banda, un que té poma, pastanaga, api i gingebre; d’altra banda, l’anomenat “vermell”, amb els ingredients mencionats però amb un important toc de remolatxa.

També està tenint bona resposta el suc que preparen únicament amb kiwi i poma: “Tenim gent que, després de tastar-lo, ha vingut i ens ha comentat que, pel trànsit intestinal, els hi ha anat molt bé”. De cara al bon temps, ofereixen opcions ben refrescants, com els sucs purament de fruites, amb síndria, llima i menta, el qual l’Esteve recomana especialment.

Fruites Esteve