Mas Ribas: un espai per descansar, respirar, menjar i gaudir de l’entorn

Mas Ribas segueix sent una de les millors propostes a l’hora d’allotjar-se, tant per la seva ubicació com per tots els seus serveis de masia rural.

Ubicat al costat de l’Armentera, Mas Ribas conserva l’encant d’una autèntica casa de pagès, tot i que amb unes instal·lacions renovades, impecables i molt ben treballades. Els seus clients, molt d’ells fidels any rere any, destaquen l’amabilitat rebuda, les instal·lacions en qüestió i els esmorzars que s’ofereixen.

Recentment, la masia ha estrenat una sala totalment adaptada per a reunions i tot tipus de festes i celebracions. Mas Ribas és allotjament rural des del maig del 2014 i des de llavors s’han anat ampliant serveis, com l’espai exterior amb terrassa i barbacoa, amb una àmplia piscina i el seu jardí cuidat fins a l’últim detall, un camp de futbol, de vòlei, un espai per jugar a bàsquet i un jacuzzi. Pels dies de mal temps, la casa també disposa d’una habitació relax. En definitiva, opcions per a totes les èpoques de l’any, per famílies, grups d’amics o col·legues de feina. Les habitacions de la masia es lloguen de forma individual, adaptant-se sempre a les necessitats dels clients.

En Xavi, el seu propietari, ens comenta que rep clients tant d’arreu d’Europa com de tot l’estat: “Generalment, rebem famílies, ja que valoren el fet que la mainada disposa de molt d’espai, tant interior com exterior, amb una tranquil·litat sempre dominant”. També comenta que els clients aprecien molt la seva ubicació: “L’encant dels pobles que tenim al voltant, les seves platges o els Aiguamolls són aspectes que els nostres clients sempre tenen en compte molt positivament”.

Pel que fa a les valoracions rebudes, qualificades amb un 9,4 a Booking, Mas Ribas destaca sobretot pels seus esmorzars: generoses plates d’embotits casolans, tomàquets de l’hort i pa de farina totalment de pagès. Tampoc hi falten els dolços més típics de la zona, com per exemple les delicioses i tan conegudes coques de l’Armentera.

MAS RIBAS
www.masribas.com