Els preus més econòmics per aparcar a la capital altempordanesa

Parking Figueres destaca per la seguretat que sempre ha ofert i per tenir uns dels preus més baixos de la ciutat.

A pocs metres del Parc Bosc, l’espai verd més emblemàtic de la ciutat, i a tocar del típic i destacat Mercat de la Roba dels dijous, amb la seva corresponent afluència de gent, trobem, des de fa més de 10 anys, el Parking Figueres. Al llarg dels anys, s’ha caracteritzat per ser un dels aparcaments coberts amb més seguretat de la ciutat i amb uns preus molt assequibles.

Es pot accedir al pàrquing mitjançant dos accessos: des de la planta baixa, pel carrer Avinyonet, o des de la planta més alta, pel carrer Cresques i Elies. La zona de recepció es troba a l’accés de la part alta. Els clients poden accedir a l’aparcament les 24 hores del dia. Quant a la seguretat, el local disposa d’una persona, ajudada per tot un ampli sistema de càmeres, que controla durant el dia. A la nit, el Parking Figueres també és vigilat per una guarda de seguretat, qui controla l’única porta d’accés.

Dins del local, també es lloguen places de pàrquing per hores. A més, es disposa de servei de pupil·latge, una bona opció, per exemple, per aquelles persones que viatgen en AVE i necessiten guardar el seu vehicle a un preu convingut, atès que l’estació es troba a només 10 minuts a peu. Per últim, també cal destacar el servei de lloguer tant de garatges com trasters, des de 4m2 fins a 100m2 cadascun d’ells. Per a qualsevol informació, el telèfon de contacte és el 656 864 234.


PARKING FIGUERES
C. Cresques i Elies, 2 - cantonada Ctra. Llers
17600 Figueres, Girona
www.parkingfigueres.com