L’Animaleria, de Roses,10 anys de passió per les mascotes

L’Animaleria és un establiment que com el seu nom ja ens avança està dedicat als animals. Situat al xamfrà de les Avingudes Mare de Déu de Montserrat, amb Jaume I aquest local conta amb una llarga experiència, i, des de fa 10 anys està regentat per la Marta Jacomet, auxiliar veterinària amb més de 20 anys d'experiència en el sector.

Ens ofereix un ampli assortiment d’alimentació i complements per a tot mena d’animals domèstics, com ara gossos, gats, aus,peixos i rosegadors. Entre el seu ampli ventall trobarem collars i corretges, articles d’esbarjo per animals, articles de neteja,etc. Tant la Marta com l’Ana Mari, perruquera canina amb 15 anys d'experiència, són unes grans apassionades dels animals i us rebran a l’Animaleria amb un tracte familiar i proper i us aconsellaran i assessoraran sobre el que vagi millor per a la vostra mascota. Un altre servei destacat que ens ofereix l’Animaleria és el servei de perruqueria canina, el qual es realitza sempre a hores concertades i amb reserva prèvia al telèfon 972 25 52 08.

Si voleu conèixer les ofertes, consells i els treballs de perruqueria realitzats a l’Animaleria els podreu consultar al seu Facebook: facebook.com/martajacomet

Finalment hem de fer esment de que l’Animaleria és el centre distribuïdor oficial a Roses de Gosbi, empresa familiar altempordanesa que, des del 1975, es dedica a la nutrició animal i que aposta decididament per la qualitat, la honestedat i el respecte pels animals.

L’Animaleria obre de dilluns a dissabte, de 10:00 a 13:00 del matí i de 16:00 a 20:00 h. per les tardes.

Redacció, JMO