Un espai idíl·lic per endinsar-se i gaudir del Pitch & Putt

El Pitch & Putt Castelló-Empuriabrava és seu d’importants tornejos durant l’any, on moltes empreses es donen a conèixer. Quant als particulars que volen gaudir d’aquest esport, l’accés al camp de pràctiques és gratuït.

Pels que no en són gaire coneixedors, el Pitch & Putt és un esport que s’origina del golf, tot i que amb unes distincions importants, com per exemple: les dimensions del camp, notòriament més petites; les distàncies dels forats són més curtes; es juga amb un sistema de handicap propi; no és necessària llicència, tot i que aquesta és preferible; els preus per jugar-hi són molt assequibles; i el temps de joc va entre 1 i 3 hores. El Pitch & Putt es juga sempre a plena natura, amb zona verda, arbres, plantes al voltant i a la vora de llacs.

L’objectiu d’aquest esport és acabar el recorregut format per 18 forats fent el mínim de cops fins a ficar la bola o, en llenguatge específic, fins a embocar-la. Generalment, cada forat està pensat per poder-lo fer en 3 cops; per tant, en total, s’hauria d’acabar el camp amb 54 cops. Si es finalitza concretament amb 54, es considera que s’ha fet el “par” del camp. Si s’aconsegueix acabar per sota d’aquest nombre, es considera un “sota par”. En cas de necessitar més tocs, es considera un “sobre par”.

Ubicats a l’Alt Empordà, al municipi de Castelló d’Empúries, just al costat del nou Bon Preu, el Pitch & Putt Castelló-Empuriabrava ofereix fins a 70.000 m2 per poder gaudir d’aquest esport, amb gairebé 2.000 arbres, 2 llacs i molta natura. Tot plegat serveix perquè els jugadors puguin desconnectar de la rutina i endinsar-se, així, a la tranquil·litat de la zona. A més, l’activitat física també hi és, ja que a banda dels cops, se sol caminar un mínim d’1,5 km.

A les instal·lacions de Castelló d’Empúries disposen de zona de pràctiques (per diferents cops i distàncies: approach, putting green i driver range), amb accés gratuït. Aquí, els jugadors poden entrenar o aprendre mitjançant classes amb el professor. Al Pitch & Putt Castelló-Empuriabrava s’ofereixen tarifes especials durant la setmana. Per exemple, els dimarts hi ha “el dia del sènior” (majors de 55 anys): per només 10 euros, aquest col·lectiu pot jugar als 18 forats. Els dijous, se celebra el dia del jugador: els 18 forats per 12 euros.

A més, com no pot ser d’una altra manera, durant l’any s’organitzen interessants tornejos. En ells, moltes empreses patrocinadores es donen a conèixer arreu, ja que els jugadors participants provenen de diferents punts. Per tant, són esdeveniments considerats com a bona opció de màrqueting, oferint-se els productes i serveis de cada empresa als participants.

A finals de juliol, per exemple, té lloc el torneig Texauto-Jaguar Land Rover, un torneig on es mostraran cotxes de la marca, hi haurà fitting (prova) de pals Ping i premis de la marca. També se sortejarà la instal·lació d’un jacuzzi Softub a casa durant 10 dies, premis d’alta restauració, pacs de vins de qualitat del Mas Gusó i massatges i accessos a l’spa de Torremirona de Navata.

Així, des del Pitch & Putt Castelló-Empuriabrava s’anima a petits i grans a provar l’esport en qüestió. Hi podeu trucar, ja sigui per realitzar uns cops al camp de pràctiques o bé per rebre una classe del professor, el qual us ensenyarà la tècnica necessària per realitzar un cop de qualitat.

Golf Castello