Hostal Cristina, un bon descans al bell mig de Cadaqués

L’Hostal Cristina, d’ambient pintoresc, destaca per la seva excel·lent ubicació i per les seves confortables habitacions.

Dormir a pocs metres de la platja i al bell mig de Cadaqués, a uns preus molt econòmics, és possible gràcies a l’Hostal Cristina. Petit, d’allò més acollidor, s’ubica a la Riera de Sant Vicenç, número 1, tocant amb el mític edifici del Casino. Tots els seus clients, per tant, en les seves opinions, posen èmfasi en la seva immillorable situació.

L’hostal compta amb 24 habitacions ben renovades, totes elles ben condicionades, amb molta il·luminació, unes vistes excepcionals i amb Wifi gratuït. Destaca la decoració de tots els racons de l’hostal; una decoració molt cuidada, agradable i totalment adequada a l’estil de Cadaqués.

Com aspecte destacat, els clients tenen la possibilitat d’utilitzar la cuina, dins d’uns horaris marcats. L’establiment també disposa d’un ben habilitat saló de descans, de places d’aparcament a prop i accepta animals de companyia. L’objectiu és oferir tot el confort possible i ser flexibles amb cada client.

En definitiva, l’acollidor Hostal Cristina representa comoditat i una bona relació qualitat-preu, al sempre pintoresc i idíl·lic poble de Cadaqués. Reserveu la vostra habitació telefonant al 972 258 138 o bé a qualsevol de les seves plataformes en línia. Una opció molt vàlida per allotjar-se i gaudir de tot el que ofereix aquest bonic municipi.

HOSTAL CRISTINA
Riera de Sant Vicenç, 1 - 17488 Cadaqués
www.hostalcristina.eu