E.RIBAS: Automatització intel·ligent de l’aigua

Amb més de 40 anys d’experiència, l’empresa ofereix productes per a piscines i spas, automatització i control i materials i components.

L’empresa industrial d’automatismes E.RIBAS funciona des de fa més de 40 anys, dins el sector del mercat elèctric i electrònic, amb el principal objectiu d’oferir el millor assessorament tècnic i professional per a tot tipus d’aplicacions relacionades amb l’ús sostenible de l’aigua. Així, la seva gamma de productes es reparteix en tres línies de productes: piscines i spas, automatització i control i materials i components.

E. Ribas, al llarg d’aquestes dècades, ha evolucionat intensament, per tal d’actualitzar-se i poder oferir la millor solució, la millor qualitat i el millor servei. Actualment, es dediquen especialment al disseny, desenvolupament i fabricació de solucions elèctriques i electròniques fetes a mida, sempre adaptades a les necessitats més exigents dels seus clients, i les quals puguin ser integrades en qualsevol instal·lació.

Entre les seves especialitats destaquen: armaris per a centres wellness, balnearis, hotels, càmpings, gimnasos, centres spa, fonts ornamentals, quadres elèctrics per a piscines, regulació de cabal de bombes, control multi bomba, controls de bombament, control a llarga distància, regs, reguladors de nivell, monitorització de nivells... No dubteu en consultar aquests i molts altres serveis més.

Aquest any han presentat l’equip electrònic R23KD, totalment fabricat a les seves instal·lacions, per a la regulació automàtica del nivell d’aigua sense cables via ràdio. Aquest equip fa que aquelles persones amb piscina no s’hagin de preocupar per l'estat del nivell d'aigua, ja que l'equip manté el nivell òptim d'aigua per al seu correcte funcionament. Aquest sistema de regulació no requereix cablejat entre el sensor emissor i el quadre receptor, ja que treballa via ràdio amb un abast de fins a 100 metres. El sensor emissor es pot acoblar a qualsevol vas de piscina, skimmer o dipòsit.

Els seus equips s’exporten a Egipte, Romania, Grècia, Itàlia, França, Costa Rica, Portugal i Panamà. Per a més informació, la seva pàgina web és www.e-ribas.com.