Decorvalles

A Decorvalles són professionals experts en cases prefabricades i sistemes de protecció perimetral i ocultació.

L’empresa es troba a Vila-sacra, al km 31 de l’autovia Figueres-Roses. Per tant, en una zona de fàcil accés i amb ampli aparcament. “Nosaltres protegim” és el lema que els identifica plenament, per la seva professionalitat a l’hora de treballar i la seguretat garantida de tot allò que resulta dels seus serveis.

La seva premissa, la clau del seu èxit, sempre ha estat la de cercar i assessorar amb la millor opció, aquella que ajudi al client a millorar les seves inquietuds a l’hora d’ocultar i protegir el seu terreny, oferint, així, la intimitat i seguretat sempre necessària. Amb més de 30 anys d’experiència, aquesta empresa, de caire familiar, sovint és avalada per la seva vocació de servei.

Al llarg dels últims anys, Decorvalles ha crescut exponencialment i s’ha consolidat de forma destacada en el sector, tant a escala nacional com internacional. Ho demostra, per exemple, l’ampliació de les seves instal·lacions, actualment amb 1000 m2 d’exposició i 1000 m2 de magatzem. En menys de 24 hores, i sense cap compromís, preparen pressupostes de tot tipus, mostrant una flexibilitat sempre destacada.

Alguns dels últims projectes realitzats han estat, per exemple, reposicions de malles a escoles de la comarca, multitud d’instal·lacions de tanques eurocat, mallorquines i de fusta a importants zones residencials, i instal·lacions de malles galvanitzades per ocultació amb Naturart, bruc i vímet, tanques decoratives d’aspecte totalment natural, altament segures, de fàcil neteja i de fàcil instal·lació.

Així, l’empresa, a banda d’instal·ladora, també és subministradora a tota la península així com a la resta d’Europa, sempre amb equips propis ben preparats. Per a qualsevol consulta, el seu telèfon de contacte és el 972 676 200. Deixi’s assegurar, per guanyar en comoditat, estil i, sobretot, protecció.


DECORVALLES
Ctra. Figueres a Roses, km 31
17485 Vila-sacra
www.decorvalles.com