Agència Sellés, empresa de Sant Pere Pescador fundada als anys 50

L'Agència Sellés és una empresa de Sant Pere Pescador, fundada als anys 50 per Joan Sellés. La Carmen i el seu marit, en Narcís, en són els actuals propietaris, i tenen molt clar que és una empresa familiar, que passa de generació en generació de la seva família.

En Joan Sallés va ser un dels promotors de la urbanització Bon Relax. Ens expliquen que abans tot eren camps d’userda. Poc a poc els van anar parcel·lant i construint xalets fantàstic a dos minuts de la platja. Finalment, quan les primeres línies de mar ja estaven ocupades, van construir les torres Bon Relax, per donar resposta al turisme que demanava veure el mar des de l’apartament.

Els principals serveis que ofereixen són el de vendes, administració d’immobles i lloguers, majoritàriament a Sant Pere Pescador, però també n’ofereixen a d’altres pobles del voltant. Tot i que la majoria de clients són francesos, també tenen una part important de gent del país. I és que aquesta Agència de Sant Pere es caracteritza per la seva professionalitat, tracte familiar i de confiança. Els podreu trobar de 10h a 13h i de 16:30h a 20:30h a l'Avinguda d'Olot número 1, a la mateixa urbanització Bon Relax.