Eléctric Pablos, instal·lacions elèctriques i assessorament de qualitat

Eléctric Pablos, amb seu a Empuriabrava, concretament al Sector Francolí número 22, compta amb professionals molt experimentats en el sector. Les seves tres directrius són qualitat, esforç i confiança, tal com ens comenta en David, gerent de l’empresa juntament amb la seva germana. 

- Com descriuries l'activitat professional d'Eléctric Pablos?
Som una empresa especialitzada en treballs d’electricitat, aigua, aire condicionat, calefacció, gas, tràmits referents a projectes de llum, cèdules d’habitabilitat i certificats energètics, realitzant en tot moment pressupostos sense compromís i gratuïts. Disposem dels títols oficials i assegurances necessàries per oferir un servei integral. Des de fa 20 anys, som Punt de Servei Endesa, gestionant, així, els tràmits administratius que els clients necessiten amb la companyia. L’objectiu és assessorar correctament a tots aquells que ens fan confiança, oferint la millor tarifa segons les necessitats del moment.

- Quina és la vostra principal motivació?
Treballem per acomplir sempre amb la satisfacció dels nostres clients. Eléctric Pablos és una empresa petita, però amb moltes ganes de treballar. A banda dels serveis ja comentats, també procurem anticipar-nos a possibles avaries. Així, gràcies a l’esforç i la implicació de tot l’equip, garantim donar en tot moment un servei acurat i exitós.

- Per què un client ha de confiar en vosaltres?
Sense cap mena de dubte, considerem la confiança, entre altres qualitats, allò més important. Sempre ho comparem amb una cadira que s’aguanta amb tres potes: una d’elles seria la qualitat, l’altre l’esforç i la tercera pota seria la confiança amb el client. Ras i curt: si una d’aquestes falla, la cadira no s’aguanta dreta. En definitiva, els clients confien en nosaltres perquè mantenim la mateixa relació des del moment que entren a l’oficina per encarregar-nos una feina fins que sortim de les seves cases o negocis, mostrant-los, per tant, una continua i essencial disponibilitat.