English Empordà: la qualitat de sempre

English Empordà, situada a la plaça del Gra de Figueres, va ser fundada l’any 1994 per Corinne Silverston i Howard Croll. Al llarg dels anys, l’escola, coneguda col·loquialment com “La Poma”, ha arribat a ser un referent a la ciutat, degut a la qualitat de l’ensenyament rebut a les aules i l’atenció individualitzada que rep cada alumne.

El professorat
La directora, Corinne, i els altres professors que treballen a l’escola, a més de ser nadius del Regne Unit i d’Irlanda, tenen formació específica per donar classes als alumnes que no tenen l’anglès com a llengua materna. Donem molta importància a la motivació de l’alumne, que assimila molt millor l’idioma si troba que les classes són amenes i s’identifiquen amb els seus interessos personals i les seves necessitats d’estudi o professionals.

Nens, joves i adults
El centre admet alumnes a partir dels 6 anys i treballa amb grups separats per nivells i edats, per tal de dotar les classes de més rendiment pedagògic. Les classes, tant si estan adreçades a joves com a adults, són actives i dinàmiques, amb l’objectiu primordial que “l’alumne surti de l’escola parlant anglès”.

Metodologia
Els professors fan servir una àmplia gamma de material didàctic, combinant les metodologies segons l’edat, el nivell i les necessitats individuals de cada alumne, sempre en un ambient amè, que facilita l’aprenentatge. El mètode està pensat perquè l’alumne aprengui d’una manera individual i còmode, i estigui atès pel professor davant qualsevol dubte.

Exàmens externs
L’escola prepara els alumnes que es volen presentar als exàmens de la Universitat de Cambridge. Són diplomes que s’exigeixen cada vegada més en el món universitari i professional. En el nostre equip de professors comptem amb examinadors d’aquestes proves. Un any més, voldríem felicitar als nostres alumnes pels resultats excel·lents que han aconseguit a l’ultima convocatòria dels exàmens de Cambridge.

Altres serveis
Oferim la possibilitat de classes especials per a alumnes amb necessitats específiques, per exemple empresaris o professionals, que requereixen un llenguatge especialitzat. Aquestes classes es poden fer tant en la nostra escola, a la seu de l’empresa o al domicili de l’alumne.

A més de les classes a Figueres, tenim tota una gamma de possibilitats de viatges d’estudi al Regne Unit, al Canadà i als Estats Units, tant per a adults com per a nens i joves.

Matrícules 2018-2019
Les places són limitades i les classes comencen el dia 1 d’octubre, per tant aconsellem trucar-nos o visitar-nos com més aviat millor. Us informarem sense compromís sobre els nostres serveis. Animem els que no han estudiat mai anglès amb nosaltres que provin el nostre sistema.
Visiteu la nostra pàgina web: www.englishemporda.cat.