Amb més de 50 anys d’història, l’Estanc Sant Jordi continua actiu i en reforma permanent per adaptar-se als gustos i necessitats del seus clients

Fa poc que s’ha incorporat la tercera generació.

Amb la nova temporada tardor-hivern arriben moltes novetats a l’Estanc Sant Jordi, del carrer Méndez Núñez, 22 de Figueres. D’entrada s’ha produït un recanvi generacional, amb la incorporació de Francesc Xavier Jiménez de la parte, la tercera generació de la família al capdavant de l’establiment. Amb aquest motiu s’ha procedit a una renovació del local, tant de l’exterior, amb les persianes decorades amb dibuixos estil graffiti realitzades allà mateix per uns artistes barcelonins,o el nou rètol lluminós que incorpora imatges i missatges alternades amb informacions de temperatura, etc. com també en l’interior, on s‘han renovat les parets laterals, amb una més àmplia cava de puros i cigars; nova distribució i exposició de l’apartat de premsa, amb diaris i revistes, l’apartat d’articles per a fumadors, així com de regals i llaminadures, i, molt especialment amb una ampla exposició de Shishes i “cachimbas” en diferents formats, colors i mides. El que més destaca, però, és en l’apartat dedicat als Vapers,en el qual són un establiment especialitzat,amb un ampli ventall de possibilitats de models i marques, accessoris i recanvis de destacades marques líders en el mercat.

L’establiment ofereix també el servei de venda de loteries i la recepció de paqueteria de primeres marques com UPS o DHL.

Amb més de 50 anys d’història, l’estanc Sant Jordi continua actiu i en reforma permanent per adaptar-se als gustos i necessitats del seus clients, sempre en constant evolució, amb la garantia i voluntat del millor servei i qualitat. Està obert de dilluns a dissabte, de les 8 del matí a les 8 del vespre sense interrupció.

Redacció,J.M.O.