Stampingraf: contrastada experiència en la indústria gràfica

L’empresa disposa de peces de recanvi per a tota classe de màquines del sector de l’estampació i s’adapten a qualsevol projecte dins les arts gràfiques.

Caminant ja cap als 30 anys d’existència, l’empresa Stampingraf és una empresa líder del seu sector a la província de Girona, pel que fa a la reconstrucció d’equips d’estampació per a la indústria gràfica. La seva seu està ubicada al polígon industrial l’Aigüeta, concretament a la nau 21, dins el terme municipal de Cabanes. El seu lema és d’allò més precís: “ens adaptem a la seva màquina i a les seves necessitats d’estampació i empremta”.

No hi ha dubte, doncs, que el seu equip, format per tècnics experts en el camp professional en qüestió, reconstrueix i repara tot tipus de maquinària, tant la que treballa en fred com en temperatura. Duen a terme la instal·lació d’accessoris de creació pròpia en poques hores i ho fan en les platines més comunes, sense afectar l’ús regular de la premsa. Recordem que aquesta premsa és la que imprimeix, talla i estampa, grava, enumera... És a dir, la que treballa el veritable resultat final. Stampingraf desenvolupa i impulsa tècniques sobre làmina metàl·lica, potenciant nous mercats molt més creatius.

Pel que fa al termogravat, l’anomenada també estampació en calent, Stampingraf ofereix sistemes a preus molt competitius i interessants. Porten funcionant des de fa temps, garantint una inversió d’allò més rendible, atès que el manteniment és mínim.

En definitiva, Stampingraf, ben avalats per tots aquests anys de bona feina, assegura resultats de qualitat en maquinària, sobretot, de marques líder, com Bobst Ibérica, TMZ, Seroglia, Heidelberg. A més, també homologuen i adeqüen tota mena de maquinària per a les arts gràfiques.