El Kitchen Coaching Empordà en ple funcionament

El 25 de febrer es va fer la presentació del Kitchen Coaching Empordà a l'escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà, un projecte d'acceleració empresarial a mida, personalitzat, pels restaurants de la comarca.

Parlem amb la directora de l'escola d'Hostaleria, Sandra Gard, per saber com està funcionant la nova proposta de l'escola al sector empresarial.

En essència, quin és l'objectiu del Kitchen Coaching Empordà?
Pretén acompanyar i assessorar els hostalers per a una millor gestió i rendiment del negoci, i adaptar la formació dels treballadors, evitant la dificultat del desplaçament en horaris laborals.

Aquest nou servei, ofert des de l'escola d'Hosteleria, ja fa un parell de mesos que es troba en funcionament. Quin és l'abast actual?
Aquest servei ja s'està duent a terme a restaurants de la Jonquera, Figueres, Santa Margarita (Roses), i en vies de treballar a Llers i Camprodon, entre altres. La veritat és que està funcionant molt i molt bé.

També treballeu amb restaurants fora de l'Alt Empordà?
Tot i que el projecte, en un inici, està pensat per la comarca de l'Alt Empordà, molts restaurants d'altres comarques s'hi han interessat i n'han demanat els serveis, com Torroella de Montgrí o Camprodon. de totes maneres, em sobta que, amb el gran nombre d'empreses del sector que hi ha a la comarca, ens ho demanin de fora i els puguem donar servei.

Com ho han de fer les empreses per informar-se?
És tan senzill com trucar a l'escola i demanar per l'assessorament del Kitchen Coaching Empordà. Com ja us vaig explicar a la darrera entrevista, a la primera trobada l'empresari fa un feedback del negoci i les mancances que ha detectat. nosaltres li fem un estudi inicial gratuït on dibuixem el que considerem que podria millorar. A partir d'aquí, fem una proposta de formació flexible, personalitzada i desglossada en fases i el client pot escollir què vol fer i fins a on vol arribar.