Pneumàtics Gran Via, històric establiment mecànic a Roses

Conversem amb en Jordi, el propietari del taller ubicat a la Gran Via Pau Casals número 133 de Roses. Un establiment que ell ha vist créixer i actualitzar-se des de diverses perspectives.

- Explica’ns una mica la història i la trajectòria del taller:
L’establiment té molta història, ja que funciona des dels anys 70. L’anterior propietari va ser el meu cap, fins que a mitjans dels anys noranta va jubilar-se i em va traspassar el negoci. Des de llavors, és evident que tot plegat ha canviat molt, sobretot per les exigències de la societat i la necessitat d’adaptar-se als canvis. Al llarg dels anys, hem passat de dedicar-nos purament als pneumàtics a oferir una especialitat mecànica molt més àmplia i utilitzant nous aparells, com les màquines de diagnosi, imprescindible sobretot per l’electrònica dels vehicles d’avui dia.

- Quin és l’equip que forma el taller?
Actualment som un equip format per 5 persones ben qualificades per realitzar adequadament feines en totes les especialitats: pneumàtics i mecànica general. Treballem tant amb cotxes, com motos i furgonetes.

- Per què un client ha de confiar en vosaltres?
Bàsicament perquè intentem ser propers i actuar de forma seriosa, sempre conscients i ben responsables de la nostra feina. Sempre dic que tocar un cotxe no és com tocar, per exemple, una bicicleta. Econòmicament, amb la crisi, la gent ha patit i, en molts casos, en comptes de canviar el cotxe davant una avaria greu, ha decidit fer-lo arreglar. Per això hem de respondre com cal.