Mas Ribas, una privilegiada masia rural situada al cor de l’Empordà

7 habitacions per a 20 persones amb piscina i un ampli ventall d’activitats.

La Masia rural “Mas Ribas” es troba situada en el bonic poble de Montirò, dins el terme de Ventalló. El seu conjunt forma part de l'inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya i es troba en ple cor de l'Alt Empordà, ben comunicat, envoltat de camps i prop dels millors atractius culturals, lúdics i d’esbarjo de la comarca i de la Costa Brava Nord.

El Mas Ribas és un allotjament turístic de categoria “masia de turisme rural”, amb capacitat per a 20 persones repartides en 7 habitacions batejades amb noms de la geografia local com “Canigó” o noms dels vents com ara “Tramuntana”, “Llevant”, “Gregal” i “Marinada”. Totes elles estan equipades amb TV, calefacció, bany i una elegant decoració que les fa molt acollidores. El seu responsable Xavier Felip ens diu que estan treballant per tal que puguem gaudir properament d’una habitació tipus ‘suite’ amb jacuzzi, terrassa pròpia i canviador de roba que s’afegirà a l’oferta actual.

Aquestes habitacions es complementen amb una sala per a reunions, una sala menjador i una cuina compartida.

La masia ofereix el servei d’habitacions amb esmorzar de poble, que inclou productes i embotits de la zona i pastisseria.

A més de trobar-se en una situació que ofereix un ampli ventall de possibilitats per a gaudir de la natura, la història i la cultura, el mateix recinte de la masia disposa d’una gran piscina i jacuzzi. Els més actius, podran gaudir d’un camp de futbet, voleibol, sales alternatives de jocs i pels amants de la natura, trekking o rutes amb encant amb bicicleta o BTT.

El Parc Natural del Cap de Creus, els Aiguamolls de l'Empordà, Sant Martí d’Empúries, el poble de l’Escala, el Museu Dalí de Figueres, anar a fer una volta per Cadaqués, a la casa museu Salvador Dalí de Portlligat o gaudir de la Badia de Roses amb les magnífiques platges i cales son alguns dels molts atractius propers a la masia.

En resum, al Mas Ribas podrem gaudir de les vistes i de l'entorn, menjar i descansar en un lloc privilegiat i tranquil envoltats per plantacions de pomeres i del nostre hort amb verdures fresques i gallines.

Per a més informació i reserves no dubteu en contactar al web: www.masribas.com o al telèfon +34 696 003 715