Taxis Caballero

Des de l’any 1978, oferint un servei de qualitat i proper, amb la seguretat i assistència que els demana cadascun dels seus clients, molts d’ells fidels a l’Abelino i família.

L’empresa de Taxis Caballero va començar a ser història en el món del taxi l’any 1978. Per tant, compten amb més de quatre dècades fent camí, per l’Alt Empordà i fora d’ell. “Efectivament, l’experiència és un fet o, com diuen, és un grau. A mesura que van passant els anys i sobrevius en el sector, el teu bagatge és quelcom que els clients valoren molt”, comenta l’Abelino. Juntament amb ell, fan rutllar i moure l’empresa la seva dona, el seu fill i la seva filla.

Un equip, per tant, d’allò més familiar, molt humà, proper i compromès, el qual conserva l’essència dels inicis, sense decréixer, tot i les empreses que han anat sorgint en el sector. “Tot i la competència, seguim treballant de valent, i això és per alguna raó. No hem canviat la forma de fer: a l’hora d’oferir els nostres serveis, ens agrada posar les coses fàcils i ser un bon aliat, tant dels clients puntuals com d’aquells fidels, que en tenim una colla. Les nostres bases: la qualitat del servei, la seguretat i el bon tracte cap a cadascun dels nostres clients. No abusem mai amb els preus, simplement cobrem el que toca, ni més ni menys”.

Taxis Caballero es mouen generalment per l’Alt Empordà, tot i que també freqüenten per Platja d’Aro i voltants, pels aeroports de Girona i Barcelona i a vegades travessen la frontera amb França. Com no pot ser d’una altra manera, al llarg dels anys s’han anat actualitzant i, actualment, a part de l’empresa de taxis, també ofereixen el conegut servei d’UBER.

TAXIS CABALLERO
972 50 50 50 / 972 67 50 50
www.taxiscaballero.com