Betes i Fils: màxima confiança en labors, ganxet... i molt més

L’establiment, associat a Comerç Figueres, es troba al carrer Compositor Baró número 1, al barri de l’Eixample.

Betes i Fils funciona des del passat mes de febrer, “fins ara amb una acollida bastant positiva”, expressa satisfeta l’Aurora, la propietària de la merceria ubicada al barri de l’Eixample figuerenc. A Betes i Fils, però, no només es troben tots els articles de merceria necessaris, sinó que també es porten a terme diferents cursos, com per exemple de labors, costura, patchwork, es fan arranjaments de roba, es ven roba interior tant per homes com per a dones, així com pijames, i també altres accessoris com mitjons.

“Una persona ens pot visitar, bàsicament, per a dues raons. La primera, perquè la nostra premissa és ser agradables i propers amb la gent a l’hora d’assessorar amb aquells productes que busquen. La segona raó: fem barri. Som una botiga de proximitat, amb la qual pretenem activar i mantenir viu el comerç de la zona”, explica la propietària.

A banda de fer barri, Betes i Fils també fa ciutat, amb el servei de targeta Empordà Card, sistema de fidelització desenvolupat per Comerç Figueres, i mitjançant la qual els clients, a banda de descomptes, es poden beneficiar de campanyes, sortejos i promocions comercials. Tots els serveis, productes i cursos de la merceria es poden conèixer a través d’Instagram: @betesifilsaurora.