Tecnimoto: motos, accessoris i tot per al motorista!

Tecnimoto és la botiga especialitzada en motos més important de la província de Girona , situada a Figueres. La seva botiga virtual és un referent del sector.

Tecnimoto és una empresa situada al Carrer Tapis de Figueres i dedicada a les motos i als accessoris per a motos, a més a més, un dels seus departaments més grans és el de complements per al motorista: casc, guants, jaquetes, botes...

L’empresa ofereix als seus clients les millors marques del mercat, amb un ampli ventall de productes que van des dels més econòmics fins als de gammes més altes.

A Tecnimoto tenen equipament per a tothom qui vagi amb moto, des del ciutadà que va a la feina amb la seva scooter fins al motorista que fa les rutes més llargues amb la seva moto. A més a més s’hi pot trobar un apartat de roba de carrer de les mateixes marques que la roba de motorista.

Tanmateix tenen a disposició dels seus clients la botiga virtual www.tecnimoto. com per a poder donar servei a clients de tot el món sense necessitat de visitar físicament la botiga de Figueres. En aquesta botiga virtual es poden trobar tot tipus d’articles: roba casual, jaquetes, impermeables... També cascs, guants, botes, proteccions.
I, com no, peces de recanvi i complements per a les motos.

Ara que ve el temps de pluja i fred, Tecnimoto posa a disposició dels seus clients totes les novetats de la temporada 2013/2014, entre elles les jaquetes i impermeables, sempre al millor preu. A Tecnimoto estan preparats per a fer front a l’hivern!

En definitiva la botiga dedicada al món de les motos és, per excel·lència, Tecnimoto de Figueres. Una empresa amb molts anys d’experiència que es complementen amb una gran dedicació i il·lusió pel món del motor per part de les persones que hi treballen, a més d’una selecció molt acurada dels proveïdors i una estreta relació amb importadors i fabricants per tal de poder oferir als clients una gran varietat de productes i marques.

TECNIMOTO
C. Tapis, 83-85 - 17600 Figueres
www.tecnimoto.com