PROBRAVA GROUP

PROBRAVA GROUP és el líder nàutic oferint als seus clients el més complet i eficient tracte, a través d’una oferta de serveis i productes adequats a les seves necessitats.

PROBRAVA GROUP inclou els millors iots i embarcacions del mercat i uns serveis exclusius, amb l’objectiu que els clients gaudeixin al màxim dels seus dies de navegació, amb oficines a Portugal, Eivissa, Galícia, Barcelona, i la seu central en Empuriabrava.

A més, ha venut amb enorme èxit durant els últims anys diverses de les marques líders de la indústria nàutica mundial a clients d’Espanya, Portugal, Holanda, Gibraltar, França, Bèlgica, Alemanya i Andorra.

Disposa d’una àmplia xarxa de distribució i equip humà de gran experiència i amb una trajectòria àmpliament reconeguda en el sector nàutic amb innombrables premis pels seus èxits comercials, de servei i qualitat. Broker nàutic líder en la Península Ibèrica, amb una cartera d’embarcacions que li proporciona el major volum de transaccions a Espanya així com, una empresa de serveis nàutics integral, on el seu major interès és oferir als seus clients totes les facilitats perquè la seva única preocupació sigui gaudir del seu vaixell i de la mar.

PROBRAVA ofereix serveis de manteniment, recanvis, hivernatge, transport d’embarcacions, assegurançes, i cocharters d’embarcacions. Representa marques líders mundials com: Sealine, Fairline, EVO Yachts, LOMAC, Seabob, Pacific Craft, Volvo Penta, Yamaha.