El Figueres 'A' va oferir molta lluita contra el Mollet

A la quarta ronda de la Divisió d’Honor el Figueres va perdre en un matx molt igualat, i que no es va decidir fins a les darreres partides.

El Mollet tenia avantatge d’ELO en sis dels deu taulers, però sobretot en els sis primers on el Figueres només va poder treure dues taules – les del GM Campos i el MC Pijuan-, de 6 punts possibles. Bones victòries d’Albert Pi, que està fent una gran temporada amb 3,5 de 4 i del MC Pinsach, que ahir disputava la seva primera partida de la temporada amb el primer equip. Taules del MC Emili Colls al darrer tauler, que no va poder materialitzar l’avantatge que en algun moment de la partida va tenir.

Després d’aquesta ronda, hi ha 4 equips amb 1 punt empatats en el darrer lloc, però les opcions d’entrar entre els 4 primers encara estan obertes i no es decidiran fins a disputar-se les 3 rondes restants.

A la categoria de Preferent, el Figueres “B” va empatar 5 a 5 amb l’Hostalric després d’un matx disputadíssim, on el Figueres no va poder materialitzar en el tauler l’avantatge d’elo d’alguns dels seus jugadors, cosa que dona molt mèrit a l’equip selvatà. En canvi en el mateix grup, el Figueres “C” va fer just el contrari; jugava contra el potent Gerunda “C” i tenia desavantatge d’elo en els 10 taulers!, malgrat això, va aconseguir un destacat empat, amb opcions de victòria inclús en les darreres partides en finalitzar. Victòries d’Oliver Pérez, Laura Viñolas i Henry Arambulo i empats de Josep M. Vilanova, Josep Garriga, Daniel Gili i Toni Gifreu.

El Figueres “B” és lider de la categoria amb tres punts i mig en quatre partits, empatat amb l’Hostalric, mentre que el Figueres “C” té un punt i mig en quatre partits.

El Figueres “D” , que juga a la Segona categoria, s’ha imposat clarament a l’Olot “E” 5’5 a 0’5 . El Figueres “D” té ara tres punts en quatre partits.

El Figueres “E”, que juga a Tercera categoria, avui descansava.