Laura Osuna, que forma part del Grup Iris de Figueres, anima a tothom a participar en el concurs fotogràfic previ a la cursa del dia 12 de novembre.


Definició de la Cursa de la Dona:
Per a mi, la Cursa de la Dona només pot definir-se com una gran cursa, especialment per a nosaltres. La junta del grup som una gran família, la qual treballem amb molt de gust i sempre ben unides. Aquest és el secret per poder fer coses i ajudar a tothom qui ho necessiti i vulgui. Vull donar les gràcies, especialment, a tots els patrocinadors i col•laboradors, els quals han incrementat en comparació amb l’any passat: gràcies a ells, la cursa pot créixer i, d’aquesta manera, podrem seguir aportant el nostre granet de sorra, cada vegada més gran, a la societat.

L’objectiu:
L’objectiu principal que busquem, des de l’any passat, amb la primera edició, és aconseguir que tothom conegui la nostra associació, acompanyant a qualsevol dona que estigui passant per un diagnòstic de càncer de mama. Per això, intentem fer realitat projectes il•lusionants.

Els beneficis:
Com comentava, tots ells s’han destinat a fer realitat bonics projectes cap a les persones afectades. Gràcies a la Cursa, durant l’any hem col•laborat en la realització de drenatges limfàtics, tallers d’alimentació saludable, classes i teràpies integratives (reflexoteràpia, massatges., flors de bach...), etc. Tots i cadascun d’ells són gratuïts, per tal d’afavorir a un rang de persones ben ampli. A més, recentment, hem fet un donatiu de 6000 € a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona. Contribuir en la investigació d’aquesta malaltia és primordial. També contribuirem, de nou, de forma material, amb l’Hospital de Figueres, intentant que l’estada obligada de les dones afectades sigui millor.

Enguany, interessant concurs fotogràfic:
Com a novetat, i com a prèvia a aquesta segona edició, s’ha posat en marxa un concurs per seleccionar les captures més originals. Hi ha 5 modalitats:
- Foto amb un dels panells digitals de la ciutat que anuncien la cursa
- Menjant un guacamole solidari al El Dynàmic
- A la classe de pilates de l'Art & Dance
- Amb algun aparador amb la temàtica de la Cursa (concurs organitzat per Comerç Figueres)
- Amb algun dels Ford Fiesta retolats per a la cursa, gràcies a Ford Garatge Central.
A cada categoria, se seleccionarà la foto amb més “m’agrada”, els autors de les quals seran premiats durant el dia de la cursa. Cal ser seguidor/a de la pàgina de Facebook del Grup Iris, tenir les fotos públiques, utilitzar el hashtag #Concurs2aCursaDonaFigueres i etiquetar a dos contactes, convidant-los a participar en la cursa.