IX Cursa de la Dona de la Jonquera

Més de 300 participants el dia de Sant Esteve a la 9a edició de la Cursa de la Dona de la Jonquera.

Tat Pérez presidenta del Centre Excursionista Jonquerenc (CEJ)

Tat Pérez, com a presidenta del Centre Excursionista Jonquerenc (CEJ), convida a tothom a participar en la Cursa, pel seu caràcter solidari i per conèixer més a fons el municipi.

Jordi Picornell

Jordi Picornell, encarregat de la regidoria d’Esports, ens trasllada les seves valoracions referents a aquesta 9a edició.

Per Sant Esteve, nova Cursa de la Dona a la Jonquera

El Centre Excursionista Jonquerenc, juntament amb el consistori, fa possible “un esdeveniment que cal potenciar any rere any”, com afirma Sònia Martínez, l’alcaldessa.

Aquest divendres es presentarà la Cursa de la Dona 2019

Torna un dels esdeveniments esportius, socials i reivindicatius més esperats del Nadal jonquerenc. La presentació serà a les 20 h, a la Sala de la Societat.

8a edició de la Cursa de la Dona de La Jonquera

El 26 de desembre s'ha celebrat la 8a edició de la Cursa de la Dona de La Jonquera, organitzada pel Centre Excursionista Jonquerenc i la Fundació Oncolliga de Girona.

Jordi Picornell

Enguany es celebra la 8a edició de la Cursa de la Dona de La Jonquera. El Centre Excursionista Jonquerenc i la Fundació Oncolliga de Girona, organitzen aquesta San Silvestre benèfica pels malalts de càncer pel dia 26 de desembre al matí.

Sònia Martínez

A la Jonquera comencen els preparatius per la Cursa de la Dona. Des de l'Ajuntament hi col·laboren i l'alcaldessa no es perdrà aquest esdeveniment solidari.