Tat Pérez presidenta del Centre Excursionista Jonquerenc (CEJ)

Tat Pérez, com a presidenta del Centre Excursionista Jonquerenc (CEJ), convida a tothom a participar en la Cursa, pel seu caràcter solidari i per conèixer més a fons el municipi.

- Un cop presentada oficialment el dia 13 al vespre, tot a punt?
Sí, amb ganes que arribi el dia. Portem aproximadament dos mesos de preparació, establint contactes amb els uns i amb els altres per tal que tot vagi com tenim previst. La presentació va anar molt bé, destacant per exemple l’assistència de tres esportistes femenines: una ciclista local, una altra que fa curses amb cadira de rodes i una altra corredora del CEJ. Per tant, ja des dels dies previs a la cursa es dona molta visibilitat a la dona.

- Alguna meta per enguany?
Estarem molt contents si ens movem entre els 350 o 400 participants, xifres que ens hem mogut els últims anys. La resta d’objectius, els de sempre: que sigui un matí molt festiu, que la gent participi intensament com ha fet des dels inicis de la creació d’aquest esdeveniment i que la Jonquera destaqui al mapa per uns valors solidaris i per uns hàbits saludables.

- Algun missatge final, per a aquells i aquelles que encara no s’hi ha apuntat?
Que ningú dubti de passar una bona estona durant el matí de Sant Esteve. Des de dins de l’organització, puc dir que només per la il·lusió que es respira a l’hora de muntar-ho tot ja val la pena. La gent sempre està molt predisposada a ajudar, sigui amb un cop de mà o a nivell econòmic. Tant particulars com empresaris, amb el seu granet de sorra, fan que la Cursa encara doni més de si. Així doncs, convido a tothom que vingui, per l’Oncolliga, els malalts de càncer i, per què no dir-ho, per conèixer més a fons el poble de la Jonquera; sempre queden coses per conèixer i la gent dels pobles veïns a vegades només es queda amb la vista exterior, des de la carretera.