12a Cursa de la Dona de Roses

El canvi d’emplaçament i de recorregut de la Cursa de la Dona de Roses ha estat en tot un encert en la seva dotzena edició, que ha superat el rècord de participació de l’any passat amb 1.734 participants.

Montse Mindan

Montse Mindan, l’alcaldessa rosinca, declara la seva admiració cap als principals organitzadors d’aquest esdeveniment, davant la 12a edició del proper dia 15.

S’animen les inscripcions per a la Cursa de la Dona de Roses

Per apuntar-se en aquesta 12a edició, del dia 15, es pot fer presencialment, a la seu de la Fundació, o online, a curses.cat i a la web del Club Atletisme Roses.

Nou circuit per a la 12a Cursa de la Dona de Roses

Nova ruta, per tal de donar més conèixer l’interior de la Ciutadella i la urbanització de Santa Margarita. Parlem amb Pilar Serra, presidenta de la Fundació Roses Contra el Càncer.

11a Cursa de la Dona de Roses

Diumenge 23 de setembre va tenir lloc la Cursa de la Dona de Roses que enguany ha arribat a les 1.500 corredores i va aconseguir recaptar més de 15.000 € per la lluita contra el càncer.

Cursa de la Dona de Roses 2018

Pilar Serra, la presidenta de la Fundació Roses contra el Càncer 'El recorregut de la Cursa de la Dona de Roses és planer, es pot fer caminant o corrent i això fa que pugui participar tothom'.