Empat a sabor de glòria de la UE Figueres després de quedar-se amb 9 jugadors

El Figueres s’ha emportat un punt en el Camp Municipal Xevi Ramon després d’un duel frenètic en els últims minuts.

La primera part el conjunt de Xavi Agusti començava amb un joc imprecís, sense gaire aproximació cara a gol. L’equip de Vilassar de Mar es mostrava més sòlid però sense el gol. En el minut 42 de partit una targeta vermella dubtosa de Ayala que l’àrbitre ha pitat, posava els nervis i la sensació de perill de quedar-se amb deu jugadors.

La segona part ha començat amb l’entrada Pol Tarrenchs per Sergio, per corregir la defensa de la Unió. A partir d’aquí, els locals apretaven a porteria i s’avançaven en el minut 55 amb gol d’Eloi. En el minut 60 es produeix un doble canvi de la Unió, Ussman i Gelmà, a partir d’aquest període els jugadors combinen més la pilota. Es en el minut 73, Pepu Soler té molèsties i es retira del terreny de joc sense poder fer un últim canvi, quedant el conjunt de la Unió amb només nou jugadors. Tres minuts més tard, Ussman marcava el seu primer gol amb la samarreta unionista. A partir del gol de la Unió, la defensa s’ha mantingut ferma sense tenir un clar perill de l’equip local.

Finalment, aquest empat es positiu per l’equip degut a tenir en compte que l’adversari tenia dos jugadors més al camp s’ha pogut obtenir l’empat.

Alineació U.E Vilassar de Mar: Antonio Montel, Varese, Canelada (83’ Raul Torres), Fran Fuentes ©, Borges, Edu Domingo, Pluvins, Sergio Mendoza (74’ Eslava) , Eloi, Bakari (68’Carlos Cano) i Gonpi

Alineació UE Figueres: Roman © , Marius (60’ Gelmà) , Gallo, Ayala, Pepu Soler, Gabri, Sergio (45’ Pol Tarrenchs) , Belenchón (60’ Ussman), Bora, Pol Blay i Genís Balaguer

Targeta groga: 10’ Marius, 18’ Belenchón, 39’Bakary, 73’ Eloi, 81’Bora, 94’ Carlos Cano, 95’Gelmà, Roman, Pluvins i Gonpi.

Targeta vermella: 42 ‘ Oriol Ayala

Gols: 55’ Eloi (UE Vilassar de Mar) , 76’ Ussman (UE Figueres)

Estadi: Camp Municipal Xevi Ramon