Victòria molt treballada de la Unió davant un Cerdanyola molt competitiu

Molt bona victòria de la UE Figueres amb un Cerdanyola que ha començat dominant el partit al minut 3, amb un xut de Roger que ha marxat desviat.

Seguidament el Figueres ha contraatac però sense gaires ocasions de perill fins al minut 20, en el que Bora Barry ha marcat 1 a 0 amb un xut espectacular amb el qual el porter visitant no ha pogut fer res. Els darrers 25 minuts de partit hi hagut domini pels dos equips per igual, però més ocasions ofensives de la Unió.

A la represa, ha fet un canvi introduint Cano al terreny de joc, en substitució de Sosa, i l'equip ha triangulat millor. En el minut 52, ha debutat el nouvingut Oriol Pujadas, substituint Modest. Cinc minuts més tard, es lesiona Gabri i és reemplaçat per Ussman. Un dels grans protagonistes a posteriori del partit. En el minut 69, una mà dubtosa de Pol Tarrenchs, l'àrbitre principal Bernat Pedrol Vozmediano, expulsava al jugador local. Empatava el Cerdanyola amb l'acabat de incorporar Cano. Llavors, la Unió ha mantingut la posició defensiva per intentar aconseguir l'empat; és quan en el minut 73, jugada personal de Joel Aromí que ha desencadenat amb un penal clar, transformat per Ussman que ha enganyat a la perfecció a Marc Briones. Els últims minuts finals, el Cerdanyola no ha aprofitat l'avantatge de jugar un home més i quatre dels seus jugadors han estat amonestats amb targeta groga.

Alineació UE Figueres Embela, Pol Tarrenchs, Joel, Ayala, Gabri (57' Ussman) , Marc ©, Duba, Bora, Pol Blay, Modest (52'Pujadas) i Iván (73'Genís Balaguer).

Alineació Cerdanyola FC Marc Briones, Manso (80' Pitu) , David Lopez, Uri Escabrós, Pau López, Ruben © , Javi López (65' Wilber) , Roger, Sosa (45' Cano) , Alberto i Nils

TG 9' Pol Tarrenchs, 82'Alberto, 84'Pitu, 87' Ruben , 91' Pau López

TV Doble targeta groga Pol Tarrenchs

Gols 20' Bora (1-0), 70' Cano - penal (1-1), 76' Ussman – penal (2-1)

Àrbitre principal Bernat Pedrol Vozmediano