Jornada en la que els equips sènior i cadets femenins es varen solidaritzar amb la jornada internacional contra la violència de gènere el dilluns dia 25 de novembre.

En l’aspecte esportiu victòria del SÈNIOR MASCULÍ a la pista del Vilabrareixque li permet ascendir fins el tercer lloc de la classificació.

El SÈNIOR FEMENÍ no va poder superar la visita de l’Olot. Després de poder acabar el primer quart amb avantatge al marcador, la major solidesa de les garrotxines es va imposar i amb un bon segon quart varen trencar el partit.

Per la seva part el SOTS-25 MASCULÍ va perdre el primer partit de la temporada. Derrota dolorosa contra el Cassanenc. Després d’una molt bona primera part i tenir 15 punts d’avantatge els figuerencs es varen desconnectar del partit sense poder reaccionar en els minuts finals.

Victoria dels dos cadets femenins. El de nivell A en un partit molt emocionant contra l’Olot amb bon joc dels dos equips i que es va decidir a la prorroga, i el de nivell B jugant el seu primer partit a Cadaqués davant el Santjoanenc.

Els resultats positius del equips d’Escolàpies els varen completar les victòries del MINI MASCULÍ 2010 , PRE-INFANTIL FEMENÍ i INFANTIL MASCULÍ.