El Figueres 'A' perd 3’5 a 6’5 amb el Barberà a Divisió Honor

Brillant empat del Figueres “B” contra el potent Comtal.

A la quarta ronda de la Divisió d’Honor el Figueres va perdre davant l’actual subcampió de Catalunya, el Barberà, en un matx que no es va decidir fins les darreres partides. El Barberà presentava un equip molt fort amb fins a quatre Gran Mestres a l’equip titular i tot un seguit de titulats internacionals que feien preveure un matx molt complicat. Però el cert és que totes les partides varen ser molt lluitades i no es va decidir el matx fins passades les quatre hores de joc. Fins i tot es va estar aprop de l’empat, ja que en algunes partides es podia haver aconseguit mig punt, com és el cas del primer o tercer tauler. L’enorme qualitat dels jugadors rivals però, es va acabar imposant.

Varen vèncer en les seves partides el MC Serra enfront el MI Hernandez i el MC Didier Fernandez, -que aquesta temporada debuta com a nou jugador del Figueres, després d’unes temporades sense pertànyer al club- enfront del MI Alonso. Per la seva banda, van tenir gran mèrit les taules del MI Jorge Gonzalez contra el fort GM Cuartas i del MC Baños contra el GM Rizouk, així com les taules del MF Ibañez, contra el fort MF Obón. El proper cap de setmana l’equip visita el Barcelona a domicili.

El Figueres “B” va aconseguir un brillant empat 5 a 5 conra el Comtal de Barcelona a Segona Divisió, en un matx amb desavantatge d’ELO en tots els taulers. Les 4 victòries individuals van ser per a Albert Negre, Joan Alonso, Manel Duran i Carles Trias.

Després d’aquest resultat el Figueres és 5è, empatat amb el 3er amb dos punts i mig en quatre partits.

El Figueres “C” va perdre 6’5 a 3’5 en el seu desplaçament a Cassà a la categoria de Preferent de Girona, i l’equip encara no ha aconseguit puntuar.

El Figueres “D” , que juga a la Segona categoria, va perdre 0 a 6 amb el Tordera “B”, mentre que el Figueres “E” descansava en aquesta jornada.

El Figueres “D” té un punt i mig en quatre partits i el Figueres “E” zero punts .