En aquesta jornada el SÈNIOR MASCULÍ va aplaçar el seu partit al no disposar de pista el Silenc.

El SÈNIOR FEMENÍ va perdre davant el segon classificat de la Lliga el B.C Fontajauper 53 a 60. Les jugadores d’Escolàpies varen jugar un dels millors partits de la temporada i varen deixar molt bones sensacions superant molt anteriors actuacions. El partit es va haver de suspendre durant 30 minuts doncs durant el segon període es va detectar que havien entrat a robar al vestidor de les jugadores locals i l’àrbitre va parar el partit fins que les forces d’ordre públic no es varen personar i garantir la seguretat dins d’instal·lació.

Per la seva part el SOTS-25 MASCULÍ va ser derrotat en la seva visita a Blanes.

De la resta de la jornada cal destacar també les victòries del INFANTIL MASCULÍ i del CADET FEMENÍ A, i el derbi de Preminis entre Escolàpies i Adepaf Peralada Storks que es van emportar els jugadors de Adepaf Peralada en un emocionant partit.

Finalment recordar que el proper diumenge dia 8 de Març el C.B. Escolàpies Figueres organitzarà la seva 16a Trobada d’Escoles de Bàsquet al Poliesportiu Municipal per a nens i nenes de 4 a 8 anys a on s’espera reunir uns 200 jugadors de diferents clubs de la comarca i de la Territorial de Girona.