La UE Figueres anuncia el nou fitxatge del primer equip Laura Gasull

Lateral de 23 anys procedent del Girona, ha passat per l’Estartit (on va arribar a debutar a la Superlliga amb només 16 anys), el Monells i el Sant Pere Pescador. Ajudarà a reforçar la defensa gràcies a la seva experiència, rapidesa i treball.

A la presentació van assistir-hi el president de la Unió, Narcís Bardalet, el directiu de la secció femenina Aitor Barros i la coordinadora Cristina Cornellà. Gasull i la seva perfecta col·locació sobre la gespa s’incorporaran a les ordres de Quim Cruset aquesta temporada 20/21, en la qual ja estan renovades Tania Moreno, Aroa Bravo, Maria Cruset, Júlia Santiago, Laia Buixó, Raquel Ventós, Alba Arenas i també ha fitxat Marina Torres, Paula Viñas, Ariadna Godoy, Carla Monturiol i Patricia Ruiz.

DECLARACIONS:

“L’UE Figueres actualment està apostant fort pel futbol femení, promocionant-lo a partir d’un projecte ambiciós i motivador.”

“Personalment afronto aquesta nova etapa amb molta il·lusió i ganes de treballar, per tal d’aconseguir els objectius ambi- ciosos que s’han marcat per l’equip.”