hotel Figueres Parc

La trajectòria de l’hotel Figueres Parc va ser iniciada fa més de tres dècades pel senyor Josep Maria travé. des de llavors, l’hotel ha conservat la seva essència, tot i que ha experimentat un creixement molt destacat sobretot en l’àmbit de la restauració.

Tracte agradable i familiar a l’Hotel-Restaurant Les Roques, de Calabuig

Un establiment gastronòmic on podrem gaudir d’un bon àpat en un entorn acollidor.

Restaurant El Monestir de Sant Pere de Rodes

Restaurant El Monestir de Sant Pere de Rodes amb vistes privilegiades i qualitat-preu garantida.

Peix i marisc de la Badia de Roses i carns de Girona, al Restaurant Bon Punt

Emblemàtic restaurant de Sant Pere Pescador, amb més de 30 anys d’història.

Restaurant Sa Gambina, cuina marinera i mediterrània, amb vistes privilegiades a la badia de Cadaqués

Més de mig segle oferint un tracte familiar amb productes de qualitat.

Restaurant Can Narra, de Llançà, especialitzat en arrossos i peix fresc de la Llotja

Producte de qualitat i proximitat en un ambient acollidor vora el mar.

Beach Bus, des d’Alemanya per consolidar-se a l’Alt Empordà

A la Platja del Passeig Marítim d’Empuriabrava, el Beach Bus és una històrica proposta de cuina casolana, molt generosa i familiar.

Restaurant BarKo,especialitzat en  tapes i peix fresc al Port de Llancà

El Restaurant Barko és un establiment restaurador especialitzat en tapes i peix de la nostra costa.

El Restaurant Falconera, un referent en arrossos de tota mena, a Roses

El xef rosinc Gregory Abella es troba al capdavant de l’equip i la cuina del local.