El Restaurant Els Caçadors de Maçanet, premiat amb el Bib Gourmand

El premi és considerat com un impuls cap a la Guia Michelin, atès que es destaquen locals amb una gran qualitat a la cuina però amb preus assequibles.

Antaviana, una oferta gastronòmica ben cuidada i allunyada dels tòpics

Elegància, calma i harmonia defineixen l’Antaviana, tant pel que fa als seus distintius plats com el seu cuidat espai.

La Rostisseria Olé en fa 30

Des de la seva obertura a Sant Pere, ara fa tres dècades, sempre s’han caracteritzat per oferir plats generosos amb productes naturals, fent honor, per tant, al seu nom.

Can Costa dona la benvinguda al bon temps amb bona música

Destaca el sopar-espectacle del dissabte 12 de maig, amb el duet format per Albert Monjó i Josep Mª Surrell. És imprescindible telefonar per reservar plaça.

'Sentits Gastrobar', cuina per als cinc sentits en ple centre de Figueres

En ple centre comercial i cultural de la ciutat de Figueres,al número 12 de la Rambla, trobem un establiment restaurador que, amb el nom de, “Sentits Gastrobar”,ens ofereix un ampli ventall de possibilitats on poder gaudir amb els cinc sentits de diferents opcions gastronòmiques.

Restaurant xinés Shang-Haï,més de 40 anys d’experiència i servei a la comarca

El passat mes de març, per la festivitat de Sant Josep es varen complir 45 anys de l’obertura a Figueres del que vaser el primer restaurant xinés, no sols de l’Empordà, sinó de les comarques gironines: El restaurant Shang-Haï.

Cuina catalana d’autor i de temporada a Restaurant Can Badó

Can Badó, ubicat al carrer Sant Llàtzer, 8, de Figueres, és el segon establiment que obren Salvador Callís i Elisabeth Gracia, que ja fa anys que dirigeixen el restaurant amb el mateix nom a Cistella.

Amb el bon temps, barbacoes amb carn de Can Martí

Els dies s’allarguen, les temperatures pugen: arriben les sempre desitjades barbacoes. I si amb elles hi posem la carn de qualitat de Can Martí, aquestes ja són immillorables.

Restaurant La Falconera de Roses

Gregory Abella, gerent i cuiner del restaurant des de desembre del 2016.