Mir’s Restaurant: menjar i ambient casolà a preus assequibles

Inaugurat aquest novembre a Empuriabrava, l’objectiu és oferir una cuina casolana diferent del seu entorn. Per cap d’any, oferiran una proposta de plats interessant.

El que anteriorment s’havia ubicat a l’entrada d’Empuriabrava, just darrere l’antiga discoteca Viva, aquest novembre, Carles Mir ha inaugurat el nou local, ubicat ara al carrer Europa, a la zona propera a l’antiga discoteca Passarel·la. Pel que fa al canvi d’ubicació, el seu propietari s’hi refereix de la següent manera: “Amb el canvi de zona, crec que fem un pas endavant. Ser tan a prop de la platja sempre és un luxe i una bona oportunitat. A més, en trobar-nos a tocar del passeig Marítim, significa que tindrem el sempre concorregut mercat al costat”.

El restaurant es caracteritza per oferir una cuina casolana a uns preus molt correctes. No pretenen oferir menús, sinó plats ben elaborats i generosos. “És clar que per la zona hi ha molts restaurants. Tanmateix, no n’hi ha cap que ofereixi plats casolans a uns preus com els nostres”. Per tant, el seu objectiu és assegurar una relació qualitat-preu òptima. Algunes de les seves especialitats són la paella, el “cochinillo” i les galtes de porc, així com un seguit de tapes casolanes, com els cargols i els “callos”.

A més de centrar-se a oferir una cuina interessant, també cuidaran l’aspecte musical: “Volem que els nostres clients se sentin com a casa. Reproduirem sempre els millors temes, aquells que van triomfar els anys 60/70/80/90”. El restaurant també compta amb dues pantalles, així que es projectaran els partits de futbol més importants. Per últim, cal no passar per alt que pròximament, de cara a la conclusió d’any, oferiran una proposta de plats molt engrescadora.