pastisseria Parc Bosch de Figueres

Roser Pagès i el seu fill Marc Saguer estan actualment al capdavant de les botigues de la pastisseria Parc Bosch de Figueres.

Pastisseria Parc BoschQuan va obrir la Pastisseria Parc Bosch?
La pastisseria va obrir l'any 1976 de la mà del mestre artesà alimentari i pastisser, el meu marit, Eduard Saguer, ara jubilat, i, des d’aleshores, un bon grapat d’empordanesos s’han llepat els dits amb els seus dolços. Actualment el meu fill i jo, Roser Pagès, ens encarreguem de les botigues; el meu fill Marc Saguer s'encarrega de l'elaboració i jo de l'atenció als clients.

Què fa que els seus productes siguin tan especials?
Elaborem pastissos 100% artesans, plens de sabors i textures diferents. Fem servir només les nostres matèries primeres de màxima qualitat amb innovació contínua, amb tècniques d'ahir i avui per sorprendre els nostres clients. Oferim una àmplia gamma de productes: tortells, panellets, bombons, brunyols, mones de Pasqua, i, sobretot, pastissos de xocolata, de praliné, de fruites i molts més, que fa de les Pastisseries Parc Bosch un referent a la zona.

Quina és l’especialitat de la casa?
La nostra especialitat són unes delicioses galetes d’avellanes o d’ametlles, els Tramuntanet i els Brunyols de l'Empordà amb marca de garantia "Producte de l'Empordà".

Quins serveis oferiu?
A la nostra pastisseria de Figueres tenim un ampli assortiment de pastissos de disseny amb varietat de sabors. Es poden fer encàrrecs per a esdeveniments especials (aniversaris, festes infantils, casaments, batejos).

A on podem trobar les pastisseries?
Ens podeu trobar al carrer Cresques Elíes, 7 - K (Vivendes del Parc) telèfon 972 503 002. I al carrer Vilafant, 19 de Figueres telèfon 972 98 87 23.

Més info: www.pastisseriaparcbosch.com