Amb el bon temps, barbacoes amb carn de Can Martí

Els dies s’allarguen, les temperatures pugen: arriben les sempre desitjades barbacoes. I si amb elles hi posem la carn de qualitat de Can Martí, aquestes ja són immillorables.

La carnisseria i xarcuteria Can Martí, un dels establiments de referència a la ciutat de Figueres, ofereix una atenció molt pròxima i, el més important, uns productes que asseguren qualitat per al vostre paladar. L’establiment, de la família Giró Oriol, va obrir portes l’any 1986.

Després d’oferir unes campanyes de Nadal i Setmana Santa intenses i engegar, doncs, el primer trimestre d’any amb la força que els caracteritza, l’Albert Giró i el seu equip que l’envolta ja tenen ara a punt tota la carn que farà que desitgeu, encara més, poder gaudir de barbacoes envoltats d’amics, familiars i natura. Ja se sap que un dels consells per a fer un àpat d’aquest tipus és comprar productes de confiança i de qualitat, dos substantius que sempre han anat lligats a Can Martí.

Botifarres de porcs de la comarca, xoriços, hamburgueses, pollastres, enfilats de diferents tipus, costelles de xai de proximitat… A més, quant a la xarcuteria, en el seu taulell mai falten embotits cuits, curats, ibèrics, pernil dolç, formatges diversos, foies, patés i salmó. Pel que fa als pernils, possibilitat d’elecció segons les pretensions de cada client: pernils ibèrics DO, ibèrics, del país o duroc.

Així doncs, ja ho sabeu: quan passegeu pel rovell de l’ou de Figueres, recordeu-vos de visitar l’establiment, ubicat al carrer Besalú número 5, cantonada amb el carrer Sant Pere, per així omplir sempre de sabor els vostres àpats. Si ho preferiu, també podeu trucar al telèfon 972 51 04 15, per tal d’encarregar la vostra comanda, en horari de 8h a 13.30h i de 16h a 20.30h.