La Rostisseria Olé en fa 30

Des de la seva obertura a Sant Pere, ara fa tres dècades, sempre s’han caracteritzat per oferir plats generosos amb productes naturals, fent honor, per tant, al seu nom.

La Rostisseria Olé va encendre els seus focs el 29 de juny de 1988 a Sant Pere Pescador. Així, la rostisseria, ampliada posteriorment a restaurant, suma aquest juny 30 anys oferint un tracte proper, familiar i una relació qualitat-preu molt raonable. “Ho fem tot amb foc de llenya, amb uns productes sempre naturals, inclús adequats per a tots aquells i aquelles que fan dieta, ja que els nostres plats no tenen greixos extres. Per tot això, els preus que oferim són assequibles, tot i la carn totalment artesana i la manera com la treballem, sempre amb molt de tacte”, comenta la Rosa Maria, la propietària.

Que el negoci ha crescut al llarg dels anys és una evidència. Tot i que la major part de la feina és preparar plats per endur, la novetat més recent a Sant Pere són les dues grans terrasses que disposen, per tal que els seus clients degustin a la fresca no només els pollastres, sinó també altres especialitats com el costelló, el llom, les espatlles de xai, el conill, les guatlles, les botifarres, l’entrecot a la brasa, així com amanides i altres propostes. L’equip, bàsicament familiar, té obert al carrer Sant Antoni de Sant Pere cada dia, des de maig a setembre durant tot el dia.

A més, des de fa més de 15 anys, van ampliar el negoci obrint seu també a Roses, concretament al carrer Arenes. Aquí, tenen obert els matins, fins a les 15 hores. “Amb les mateixes propostes que a Sant Pere, el negoci de Roses, des del seu inici, sempre ha tingut molt bona resposta”, comenta la Rosa.

Menjar quantitat i qualitat a preus correctes és, per tant, possible gràcies a la Rostisseria Olé. El seu equip us atendrà sempre amb un somriure, tant a Sant Pere (972 520 321) com a Roses (972 256 180). Tots els seus anys d’activitat i el seu nom, que fa honor a la seva feina, són garantia assegurada.