El Restaurant Els Caçadors de Maçanet, premiat amb el Bib Gourmand

El premi és considerat com un impuls cap a la Guia Michelin, atès que es destaquen locals amb una gran qualitat a la cuina però amb preus assequibles.

L’Hotel-Restaurant Els Caçadors, ubicat a Maçanet de Cabrenys, destaca pel seu ambient familiar i el seu prestigiós entorn, amb la sempre buscada combinació de tranquil·litat, descans i frescor enmig de la natura. Les seves 20 acollidores habitacions donen a l’exterior, totes elles amb terrassa. L’hotel també disposa de piscina i d’una sala de reunions amb capacitat per a 40 persones.

Santi Valls és la persona encarregada de comandar la seva cuina, enguany considerada com una de les cuines de moda. Format a l’Escola d’Hostaleria de Girona i amb experiència destacada a locals de 5 estrelles de Quebec i Hong Kong, la comarca, des del 2013, gaudeix dels seus plats. Així, a l’Hotel Gastronòmic Els Caçadors de Maçanet es proposa una cuina tradicional catalana de nivell amb tocs d’autor, sempre respectant els productes tant de proximitat com de qualitat.

Recentment han estat guardonats amb la distinció Bib Gourmand, la qual atorga la Guia Michelin a uns 250 restaurants de tot Espanya. Com a requisit per formar part d’aquesta llista, cal haver destacat com a local que proposa una oferta de qualitat-preu inferior als 35 euros. A Catalunya, enguany, només dos han estat seleccionats, entre ells Els Caçadors de Maçanet.

Dins de les seves propostes de plats, sempre actualitzats segons temporada, hi tenen presència productes de mercat i km 0. A banda de la carta, també s’ofereix un menú format per: un entrant fred, un entrant calent, 2 opcions de peixos, 2 opcions de carn i 2 postres. Tot plegat per un preu de 28 euros, amb pa, aigua i cafè inclosos (vi a part). Evidentment, tots aquests plats sempre ben acompanyats de referències vinícoles de la denominació d’origen Empordà, així com de la DO Priorat i Penedès.

Quant a l’espai, la seva sala destaca per haver-se renovat els últims mesos, barrejant actualitat i tradició: els seus arcs tan característics i les parets de pedra es combinen amb la nova i moderna il·luminació. A l’exterior, de cara al bon temps, la terrassa, amb uns jardins exteriors molt ben cuidats i unes vistes cap a una intensa vegetació, és l’altre toc de qualitat.

Restaurant Els ...
Restaurant Els ...
Restaurant Els ...
Restaurant Els ...
Restaurant Els ...
Restaurant Els ...
Restaurant Els ...
Restaurant Els ...
Restaurant Els ...
Restaurant Els ...