Menús suculents i generosos davant la platja de Portbou

El restaurant España és un dels establiments mítics del municipi, amb una cuina cuidada a uns preus molt correctes i amb un tracte sempre molt proper.

Portbou compta amb un edifici amb molta història, just davant la platja principal, concretament al Passeig de la Sardana número 4. Parlem de l’actual Restaurant Espanya, un local que en els seus inicis, l’any 1905, va obrir com a casino del poble. Posteriorment, des del 1936 fins al 1983, va actuar únicament com a bar. Des dels 80 fins a l’actualitat, representa un dels restaurants més mítics del poble.

La seva carta està repleta d’opcions de tot tipus: fins a cinc amanides i altres entrants, arrossos, pastes i pizzes, carns de tot tipus i peixos i marisc sempre fresc i de la zona. A més, hi ha menús de tot tipus, fins a set de diferents, entre ells un menú infantil, un de vegetarià molt elaborat i un de tapes. Quant a les carns, cal destacar que totes elles són sempre d’una qualitat assegurada. D’altra banda, molts clients habituals en destaquen, per exemple, la sarsuela de peix.

En definitiva, l’España de Portbou, ubicat en un entorn fantàstic, amb una terrassa amb vistes al mar, representa quantitat, qualitat i bon tracte. La seva cuidada cuina mai no deixa indiferent a ningú.

RESTAURANT ESPAÑA
Passeig de la Sardana, 4 - Portbou
www.restaurantespana.cat