El Floc de Llançà, un bar restaurant on gaudir de la gastronomia durant tot el dia

A l’entrada del barri del Port de Llançà, al número 23 de l’Avinguda Pau Casals, i gairebé davant per davant de la Capella del port trobem el bar restaurant El Floc, un lloc acollidor i al mateix temps informal, ideal per a gaudir durant tot el dia d’un ampli ventall d‘oferta gastronòmica.

Comencem pels seus esmorzars des de les 8 del matí fins a dos quarts d’una on podrem escollir entre entrepans mini, pastes variades o les seves ofertes del dia d’esmorzar. De 14:30h a 16.00 hores és l’hora dels dinar i també El Floc ens ofereix un variat assortiment de tapes cada dia. Pol Serrano Fabregó, dirigeix l’establiment que anteriorment havia estat el reconegut i prestigiós Restaurant La Vela i ens diu que “la nostra especialitat són els plats de cuina mediterrània i de mercat on destaquen els seus reconeguts arrossos i fideuà com la paella de marisc, l’arrós caldós o l’arròs amb llobregant, que és una de les especialitats de la casa, on també podrem trobar un plat del dia, que pot ser de peix, carn, estofats o plats de “cullera”, sempre amb els millors ingredients de qualitat com a base”. De dos quarts de 8 fins a les onze del vespre l’oferta gastronòmica està disponible per a sopar. A partir d’aquesta hora el local es transforma és un espai ideal per a prendre una copa, un còctel, o un combinat gaudint de la música i l’ambient que ens ofereix El Floc.

En Pol Serrano, que és ja la tercera generació en el negoci ens continua explicant que “El nostre és un negoci familiar i per això el tracte familiar amb el client és un tret característic de l’empresa i de motivació tant personal com de tot l’equip d’El Floc al servei del client i amb la voluntat de superar-nos cada dia fent la feina el millor que podem”.

Si teniu pensat visitar Llançà, amb la seva història i cultura, el seu port o alguna de les meravelloses platges de la seva costa, no deixeu de visitar el Bar-Restaurant El Floc i gaudiu d’un bon esmorzar, dinar o sopar amb el seu plat del dia o la carta o de tastar el seu ampli ventall de tapes. Us ho recomanem!

Bar-Restaurant El Floc
Avinguda Pau Casals, 23 Port de Llançà
Tel. 972 12 16 62
http://www.elfloc.com