Cap d’any al Falconera de Roses

El Falconera és un dels restaurants referents de Roses, per les seves elaborades especialitats de cuina mediterrània.

Modernitat, cuina elaborada, show cooking són alguns dels trets característics que van lligats al Restaurant Falconera, de l’Avinguda Jaume I de Roses, que funciona exitosament des de finals del 2016, gràcies a l’equip comandat per l’experimentat Gregory Abella. En la seva cuina dominen els productes de km 0 i la seva especialitat: la varietat d’arrossos que tenen una gran quantitat de seguidors. Recentment, no només cal subratllar les novetats incloses en la nova carta d’hivern, sinó les seves elaborades idees per aquests dies màgics de Nadal.

Així, per aquestes dates festives, el Falconera, que té capacitat per a 40 persones, ofereix fins a 3 menús, de 30, 35 i 40 euros cadascun d’ells. Tanmateix, si el que es vol és celebrar aquests dies a casa però sense passar-se hores a la cuina, han dissenyat una àmplia carta de plats per emportar: safates d’aperitius, entrants, croquetes, canelons, plats principals... Cal, això sí, que les comandes es realitzin amb 4 dies d’antelació.

A més, per a celebrar el cap d’any, fa uns dies van donar a conèixer la seva ben elaborada proposta de menú, de 76 euros, amb uns entrants per compartir, peix, carn, postres, raïm i begudes. Del menú, és clar, en destaquen els productes de la zona, com són per exemple els llagostins, el rap o els vins de la DO Empordà.

Si a hores d’ara encara no heu gaudit del servei i dels plats del Falconera i de la seva acollidora, moderna i relaxant decoració, no ho dubteu i visiteu aquest referent altempordanès. Tanquem l’any amb una bona experiència gastronòmica amb aires i gust de mar?