Restaurant La Vinya, un lloc idoni per menjar amb nens aquestes festes

El Restaurant La Vinya, a Garriguella, té preparat un interessant menú pels dies 25 i 26 de desembre i l’1 de gener.

S’apropen dies els quals es passen en família i sovint cal pensar com entretenir els més menuts mentre volem allargar moments de sobretaula. Ubicat a la carretera que va de Garriguella a Roses, La Vinya és un lloc destacat no només pel menjar i el seu bon servei, sinó també per la seva àmplia zona de jocs per a nens. A més, disposa d’una mini granja, amb cabres, conills, cavalls, gallines... i ofereix la possibilitat de passejar-se amb poni i també de gaudir d’un circuit de mini quads, de bateria o de gasolina. En definitiva, tot un conjunt d’elements que garanteixen la diversió dels més joves.

Enguany, el menú per aquestes festes, dissenyat especialment pels dies de Nadal, Sant Esteve i pel dia 1 de gener, costa 35 euros (iva inclòs). Consta d’un pica-pica variat, quatre entrants i quatre segons a escollir i tres postres. Una proposta molt adequada per a totes aquelles famílies que vulguin descansar dels fogons i rebre un servei a l’alçada de les sempre memorables festes nadalenques.

En total, La Vinya té una capacitat per a 250 persones, si bé hi ha menjadors privats que poden aplegar, cadascun d’ells, uns 80, 40 o 30 comensals aproximadament, on sovint se celebren batejos, comunions, aniversaris... Pel que fa als plats més típics, cal destacar la carn i el peix a la brasa, juntament amb propostes pròpies com els cargols a la llauna, el timbal o l’escalivada. Diàriament, a més, disposen de menú.

Sens dubte, doncs, una proposta atractiva que cal tenir en compte per aquests dies, ja que La Vinya destaca de manera positiva per satisfer la sempre tan buscada relació qualitat-preu amb productes de la zona. També disposa d’una petita botiga amb els productes gastronòmics més destacats de km 0.


RESTAURANT LA VINYA
Ctra. Garriguella-Roses
17780 Garriguella (Alt Empordà, Girona)
www.restaurantlavinya.net