Hotel Pirineos - Restaurant El Pelegrí, una interessant proposta, per a la Revetlla de Cap d’Any

També tenen obert el dia de Nadal, 1 de gener i Reis amb una carta especial de festes.

Per aquestes festes nadalenques l’Hotel Pirineos – Restaurant El Pelegrí ens ofereixen un ampli ventall d’opcions per a gaudir de la gastronomia i dels millors plats de cuina de l'Empordà, ja que de dimarts a dissabte disposen de menú diari i carta, elaborats amb productes frescos de l"Hort del Pelegrí". (Tanca tots els diumenges per la nit i els dilluns tot el dia). Els festius 25 i 26 de desembre, (Nadal i Sant Esteve);1 de gener i el dia de Reis també estarà obert el restaurant amb una carta especial de festes. A més l’Hotel Pirineos - Restaurant El Pelegrí ofereix als seus amics i clients uns menús especials per a colles i grups, reunions d’empresa o de treball i per a celebracions familiars, amb capacitat per a fins a 200 persones. A més, recordeu que disposen de pàrquing per al seus clients.

Sopar Revetlla de Cap d’Any

Pel que fa al menú de la Revetlla de Cap d'Any 2018, s’iniciarà amb una copa de cava de benvinguda seguida d’uns platets per picar amb xip de iuca amb vinagreta de mel, Palets de pasta de full amb formatge emmental i tomàquet liofilitzat i Ametlles garapinyades amb espècies (cardamom). El primer plat serà la vieira amb tupinambe, ceba xalota i vinagreta en reducció de Chardonnay i aire de llimona i seguidament el segon plat e podrà escollir entre Llobarro salvatge a la papillota amb verdures, aroma de fonoll, coulis de tomàquet, vainilla, salsa de llimona i pensaments de colors o bé la costella d'Angus Uruguaià desossat confitat amb romaní, patates Ratté a les fines herbes i escuma d'alls negres. Pel que fa als postres, per arrodonir l’àpat especial de la Nit de Cap d‘Any, els xefs de la casa han previst un Pastís "mojito" amb base de bescuit Gioconda verda, nucli de Jalea de rom blanc, i cobertura de mousse de "mojito", glacejat. L’àpat anirà maridat amb Vins del Celler, Cava i inclou aigües minerals i Cafè. Naturalment no hi pot faltar la bossa de cotilló amb raïms de la sort. La vetllada estarà amenitzada amb música a càrrec del DJ Alf la Boîte.

Per a més informació i reserves cal adreçar-se al telèfon (+34) 972 500 312

La proposta de l’Hotel Pirineos – Restaurant El Pelegrí és una interessant opció per a gaudir amb amics o família de les darreres hores del 2018 i donar la benvinguda al Nou Any 2019!.

La direcció i el personal de l’Hotel Pirineos – Restaurant El Pelegrí aprofita la ocasió per a desitjar als seus amics i clients unes molt BONES FESTES i un FELIÇ 2019!!

Redacció, J.M.O.