Restaurant Shang-Haï

És un referent de la gastronomia local, amb més de 40 anys d’experiència i servei a la ciutat i la comarca.

El restaurant xinés Shang-Haï, fundat a Figueres fa més de 45 anys, per Pablo i Leticia Hsing, és un establiment gastronòmic de referència a Figueres. No només per la seva cuina de qualitat sinó també pel tracte familiar i cordial que ofereix tot el seu personal, des de Fermin Lee, germà del fundador que és actualment qui regenta el local fins al servei de cuina i sala.

Amb motiu de les properes festes de Nadal, cap d’Any i Reis, Fermin Lee ens comunica que “el restaurant Shang-Haï restarà tancat el dia 25 de desembre, però que la resta de dies, inclòs l’1 de gener, tindrà obert en l’horari habitual i amb la seva carta d’especialitats de sempre”. Una carta de cuina oriental, bàsicament xinesa, a la que al llarg dels anys han anat introduint algunes variacions i ingredients per adaptar-los al gust dels seus clients i mantenir viu l’esperit del local”.

Fermín Lee ens diu que “la nostra carta compta amb un ampli ventall de possibilitats-, des de plats dolços a agredolços i picants,des d’arrebossats a plats amb salses variades, verdures, arrossos i carns, el seu ànec Pequin o la fondue xinesa a base de brou, i moltes altres elaboracions i especialitats que ens ofereix l’equip de cuina del restaurant, sempre amb receptes de cuina xinesa de base tradicional, adaptades a cada temporada i que la converteixen en una experiència única on poder tastar olors i textures d’una cuina que incorpora tradició i innovació”.

Situat al carrer de la Jonquera, 8 i al Corriol de les Bruixes,11, de Figueres,el Restaurant Shang-Haï és obert cada dia de la setmana de 13.00 a 15.30 i de 20.00 a 23.00 hores.

També podem recordar que els migdies no festius disposa d’un menú diari. És recomana fer reserva prèvia al telèfon 972 50 30 50

Finalment, Fermin Lee ens diu que vol “Aprofitar aquesta ocasió que ens ofereix la Revista CRAE, per, en nom de la família i de tot l’equip del Shang-Haï desitjar als nostres clients i amics unes BONES FESTES i un FELIÇ ANY 2019!!

Redacció, J.M.O.