Restaurant La Tina, un marc incomparable i ambient familiar a El Port de la Selva

La família Paltré Cervera ens ofereixen cuina tradicional catalana.

Molts són els atractius que ofereix El Port de la Selva que el fan mereixedor d’una visita, com ara el monestir de sant Pere de Rodes, el pont vell, l’església de la Mare de Déu de les Neus, les seves platges i nombroses cales,així com l’atractiu de les seves cases blanques i els estrets carrers de la zona antiga. I la sdeva excel·lent oferta gastronòmica. Precisament aquests dos atractius els trobem plegats a l’Hostal i restaurant La Tina, un establiment hoteler que gaudeix, a més, d’un restaurant amb el mateix nom.

Situat al número 15 del carrer Major,de la vila marinera, en un antic edifici que ja es troba documentat al segle XVIII, on les cases blanques estan tan juntes les unes de les altres que semblen buscar plegades l’abric de la Tramuntana. La Tina agafa el seu nom de la part de l’antiga casa pairal on s’havia trobat el celler i on s‘elaborava i guardava el vi,amb elegants voltes i vells murs de pedra i una decoració que donen al local un ambient agradable i familiar en un marc incomparable.

El Restaurant La Tina ens ofereix vàries possibilitats, amb una àmplia carta i diversos menús per a tastar i gaudir de plats i especialitats tradicionals catalanes, com un bon suquet de peix, uns calamars o gambes del Port de la Selva a la planxa,Fideuada o arròs caldós amb Llamàntol, sopa de peix, arròs negre amb peix, graellada de peix, turbó al forn, musclos a l’estil de la casa, etc. Si el que es vol és menjar carn també ho podrem fer a La Tina, ja que entre altres especialitats podrem tastar una vedella estofada amb bolets variats, entrecot de vedella de Girona o bé uns canelons casolans de tota la vida i galtes de porc, entre d'altres plats, sempre acompanyats amb vins de la D.O. Empordà. Un ampli assortiment d’entrants i postres complementen les opcions de La Tina, on també disposen d’un complet menú diari, amb 4 plats per a escollir d‘entrants i 4 plats de segon, amb postre, aigua o vi inclòs al preu de 16,50 euros. També la tina ens ofereix altres opcions de menús més complets,com el d’amanida i paella mixta a 20 euros, o l’especial de 40 euros amb anxoves amb pa i tomata i llamàntol a la brasa.

Per a esdeveniments i celebracions especials La Tina ens ofereix la possibilitat de gaudir d'un saló privat amb vistes al mar, amb capacitat màxima de 25 persones.

El restaurant obre cada dia de 13:00 a 15:00 hores i de 20:00 a 22:00. Durant la temporada d‘hivern tanca els diumenges.

Si voleu disfrutar d’un establiment on gaudir de la cuina tradicional catalana en un ambient acollidor i familiar, ho trobareu a La Tina d’El Port de la Selva on la família Miracle Cervera i Josep Paltré, amb les seves filles Teresa i Natàlia,us acolliran al seu restaurant com venen fent amb amics i clients des del 1973 any en què varen obrir el restaurant.

La Tina també és un hostal amb una oferta de 30 habitacions i 20 apartaments acollidors per a gaudir d’uns dies de vacances a la Costa Brava Nord. Per a més informació i reserves no dubteu en trucar al telèfon 972 38 71 49.

Si voleu disfrutar d’un establiment on gaudir de la cuina tradicional catalana en un ambient acollidor i familiar, ho trobareu a La Tina d’El Port de la Selva on la família Miracle Cervera i Josep Paltré, amb les seves filles Teresa i Natàlia,us acolliran al seu restaurant com venen fent des de fa més de mig segle.

Redacció, J.M.O.

Articles relacionats ...