Tracte agradable i familiar a l’Hotel-Restaurant Les Roques, de Calabuig

Un establiment gastronòmic on podrem gaudir d’un bon àpat en un entorn acollidor.

L’Hotel-Restaurant Les Roques és un establiment de caire familiar que es troba al petit poble de Calabuig, a cinc minuts del poble de Bàscara i que està format per un hotel d’una estrella, un restaurant i un complex amb piscines, jardins amb zona verda, terrasses i i zona infantil.

La família Brugués es va instal·lar als anys 80 quan es va crear una nova urbanització i decidiren anar a viure i varen obrir un petit restaurant amb piscina per dinamitzar la zona i així va néixer l’actual establiment gastronòmic. Primer els avis, després els pares i, actualment els fills, la tercera generació, en Xavi i la Rosa, tenen cura de l’establiment el qual, l’any 2010, es va passar a reformar la vivenda i a convertir-lo en l'Hotel-Restaurant que actualment trobem al nostre abast.

Pel que fa al restaurant, aquest es troba als baixos, envoltat de jardins i terrasses i al costat de les dues piscines, infantil i per a adults, i en ell podrem gaudir des d’un bon esmorzar de forquilla, a berenars fins a les moltes possibilitats que ens ofereixen les seves elaboracions de cuina casolana , ja sigui amb els seu menú diari, d’11 euros, amb café inclòs. (dilluns, dimecres, dijous i divendres). Els dimarts és tancat al migdia, llevat els mesos de juliol i agost). El menú consta de tres plats: Buffet lliure d’amanida, un primer a escollir (Verdures, Pasta, Freds, Estofats) i un segon ( Peix, Carn a la brasa, Rostits, Guisats), procurant renovar la majoria dels plats a diari, Els dissabtes el preu del menú és de 15 euros i els diumenge de 18. A més, Les Roques també ofereix menús especials per a grups, colles i trobades familiars o d’empresa.

El restaurant Les Roques ens ofereix, a més del seu menú, un servei de carta, amb un ampli ventall de possibilitats on no hi falten especialitats culinàries com la tradicional paella, els canelons de casa, faves a la catalana, cargols amb salsa, escalivada, espàrrecs verds a la brasa, macarrons a la bolonyesa, les tradicionals croquetes de les “'Roques”, o els pebrots de piquillo farcits de Bacallà..., les carns a la brasa (Filet o entrecot de vedella, pollastre, xai, conill, botifarra vermella, els enfilalls o la graellada de carn, espatlla de xai rostida, o els peus de porc entre altres especialitats.

Pel que fa als plats de peix hem de fer esment de plats com les gambes, sípia, calamars i llenguado a la planxa, els calamars farcits, bacallà arrebossat o amb tomata, entre molts altres plats. També hem de fer esment de la seva carta de postres amb una gran varietat on escollir per a tots els gustos.

L’Hotel i la piscina

L’Hotel disposa de 10 habitacions amb tots els serveis, tres d’elles d’estil familiar. Igualment durant la temporada d'estiu, disposen de 2 piscines amb presencia de socorrista durant les hores d’obertura. - 1 Infantil i 1 gran-, amb una zona de jardí i una amplia terrassa on es pot gaudir d’un bany abans de fer el vermut a la terrassa o abans de dinar.

Finalment, la Rosa Brugués ens diu que: “Després de tots aquests anys,el meu germà i jo mateixa, la tercera generació, continuem amb la mateixa línia d'intentar donar un tracte agradable i familiar als nostres clients i amics”.

I nosaltres, des d’aquesta pàgina, us convidem a que feu una petita sortida fins a Calabuig i ho pogueu comprovar personalment gaudint de la cuina casolana i de l’agradable ambient familiar i acollidor que ens ofereix les Roques.

Per a consultes o reserves podeu trucar al telèfon 972 560 251

Les Roques Restaurant

Redacció, J.M.O.