hotel Figueres Parc

La trajectòria de l’hotel Figueres Parc va ser iniciada fa més de tres dècades pel senyor Josep Maria travé. des de llavors, l’hotel ha conservat la seva essència, tot i que ha experimentat un creixement molt destacat sobretot en l’àmbit de la restauració.

Cristina travé, filla del fundador, és l’actual comandant del negoci, juntament amb l’ajuda d’en raül, la seva parella. Fa 20 anys que la Cristina hi és ben present, sent doncs la principal culpable d’aquesta accentuada progressió.

“Disposem de tres espais: ben cuidats, flexibles i polivalents”

El Figueres Parc es divideix bàsicament en tres espais, indepen-dents però ben conjuntats: l’hotel, el restaurant i l’espai de jardí i piscina. disposa de 20 habitacions molt ben equipades. el restau-rant té dues sales, l’anomenada sala de banquets, amb capacitat per a 200 persones, i una altra sala menor, per acollir un centenar de persones. les dues sales, ben separades, també poden trans-formar-se en una de sola, per així celebrar grans esdeveniments. l’espai de jardí i piscina, cuidat, en tot moment, de manera minu-ciosa, serveix, sobretot ara a l’estiu, per sopar i prendre un copa amb tota tranquil·litat.

“Continuar amb l’essència sempre serà un fet”

“L’objectiu no només és treballar amb productes obtinguts del nostre entorn i elaborar-los nosaltres mateixos, sinó també donar continuïtat a plats que han tingut bona resposta al llarg de tots aquests anys, com l’steak tàrtar o el tàrtar de llagostins. És clar que ens anem adaptant contínuament al moment actual, però la manera de fer i l’essència que em va inculcar el meu pare ha de perdurar”, comenta la Cristina. Quant a l’equip, la propietària el defineix com a “consolidat, amb gent jove i gent que m’acompanya sempre, 100% fidel a la nostra manera de fer”. durant l’any, l’hotel tanca els diumenges, tot i que ara a l’estiu és obert diàriament, amb un elaborat i complet menú de migdia de 15 euros.

HOTEL FIGUERES PARC
Ctra. N II-a, Km.9
Hostalets de Llers, Girona
+34 972 50 51 51
www.hotelfigueresparc.com