Restaurant Casa Pepe

Restaurant Casa Pepe, situat a la carretera Nacional-II, al quilòmetre 760, a Hostalets de Llers. El restaurant disposa d’un gran aparcament gratuït i de molt espai d’esbarjo per als més menuts.


Quina cuina hi trobem a Casa Pepe?
És una cuina mediterrània, catalana, del país. A la carta hi trobareu carn a la brasa, peix a la planxa, galtes de porc, pollastre amb escamarlans... Tot de plats típics de la zona, molt empordanesos.

Podem dinar amb menú?
I tant, el menú diari dels migdies és d’11€. A les nits i els caps de setmana també tenim menú, una mica més car, però també molt econòmic, 17€. Tant al menú de diari com a de nits i caps de setmana hi trobareu el primer, el segon, les postres i la beguda.

Com és l’espai de Casa Pepe?
És un espai molt ampli, amb una terrassa coberta que s’utilitza tot l’any on hi caben unes cent persones. A més a més al menjador interior hi ha espai també per a una cinquantena de persones. Normalment aquest espai és per a grups.

Així també prepareu àpats per a grups?
Si, fem menjars per a grups de fins a 40 o 45 persones. Per als grups fem menús especials, ja sigui amb primer plat i segon a escollir o bé amb un aperitiu d’entrada i un segon plat a escollir. Ara que s’apropa l’època dels dinars i sopars d’empresa, al nostre restaurant hi trobaran una bona oferta gastronòmica.

Quins horaris feu?
Nosaltres obrim als migdies de 12:30h. a les 15:45h. i al vespre de 20h. a 23h. El nostre dia de descans setmanal és el dimarts. Però cal tenir en compte que tanquem uns dies per vacances durant els Nadals, del 24 de desembre fins al 16 de gener.

RESTAURANT CASA PEPE
Ctra. N-II, Km. 760
17730 Hostalets de Llers en Figueres)
www.restaurantcasapepe.com