Restaurant Sancho Panza, estil mediterrani i tradicional

El restaurant es va fundar per Josep Gifré ara fa cinquanta anys. Avui en dia continua regentat per la família Gifré, amb Pere Gifré al capdavant. Des dels seus inicis, el Restaurant Sancho Panza ha ofert als seus clients una cuina catalana i de mercat, amb un estil mediterrani i tradicional en un entorn agradable i professional, avalat per aquests cinquanta anys d’experiència.

El menú diari del restaurant té uns plats molt cuidats com l’arròs negre, les carns a la brasa, el peix fresc, el bacallà a la mussolina d’all... Uns plats exquisits que es poden trobar en el menú diari, d’11,30€, on es poden escollir entre cinc primers, cinc segons i inclou les postres l’aigua el pa i el vi. A més a més els festius es podrà degustar un menú especial per tan sols 17,80€.

Sancho Panza disposa d’espai per a 280 comensals , un espai que permet la celebració de banquets a preus assequibles, per celebrar-hi casaments o qualsevol tipus d’esdeveniments a molt bon preu i amb una gran qualitat.

L’actual responsable del restaurant, Pere Gifré, assegura que “en temps de crisi oferim una bona solució a tots aquells que no vulguin pagar car el seu banquet nupcial” i afegeix “Sancho Panza és una aposta segura per menjar bé, amb una gran qualitat, bons serveis i plats gustosos”.

L’ambient del restaurant Sancho Panza és còmode, agradable, relaxat, ideal per gaudir de un bon dinar en família, amb amics o en grup. El restaurant es troba a la carretera Nacional II, a tan sols 3km de Figueres, direcció França al km9, al terme d’Hostalets de Llers.

L’horari del Sancho Panza és de 12:30h. a 15:30h. pels dinars i de 20h. a 22:30h. pels sopars. L’únic dia que tanca és els dilluns al vespre. Es poden fer reserves per telèfon al 972 50 56 39.

RESTAURANT SANCHO PANZA
Ctra N-2 Km 9 dirección Francia, a 3km de Figueres
17730 Hostalets de Llers, Girona, Alt Empordà
www.restaurantsanchopanza.com