Restaurant La Vinya, un restaurant per gaudir-ne amb calma

El restaurant La Vinya està situat a la carretera de Garriguella a Roses, i t'ofereix una àmplia carta amb productes frescos i de primera qualitat. Disposen de menjadors privats que es poden reservar amb antelació per a grups de gent. Aquests menjadors tenen sortida pròpia al porxo exterior i això fa l’efecte d’estar sols al restaurant. Amb una capacitat de 200 comensals i un pàrquing per a 150 vehicles, el restaurant està decorat d’una manera clàssica tot i que amb tocs actuals.

La millor manera per a passar un dia festiu en família en un entorn tranquil i relaxat.

De la cuina catalana, el que més es serveix són platillos com els peus de porc a la catalana i els cargols a la llauna. Especialitat de carns i peixos a la brasa, cuits amb llenya d’alzina. Tenen menú diari, menú infantil i menú de caps de setmana i festius amb postres i beguda inclosa. Fan dinars i sopars d’empresa, per a grups familiars grans, batejos, comunions, festes d'aniversari, etc.

Al restaurant La Vinya, a part de menjar, també s'hi pot passar una tarda de dissabte o diumenge molt agradable amb les diferents activitats que t'ofereixen: zona lúdica, una petita granja amb cabretes, conills, ponis i cavalls, passejades a cavall o circuït de quads per als més petits de la casa.

Obert cada dia de 12h a 16h. Dissabtes i Diumenges de 12h a 16.30h.

RESTAURANT LA VINYA
Ctra. Garriguella-Roses
17780 Garriguella
T: 972 552 750
www.restaurantlavinya.net